Aline fodboldtrøjer MavisSan

Her reflekterer vi om teenagere, der scorede på deres United debuts og hvad der skete i deres karriere . . .
I den beskedne omgivelser i Vale Park i september 1994 lavede en 19-årig Paul Scholes sin debut mod Port Vale i League Cup. En ungdommelig United side faldt bag tidligt, men Salford-born Scholes scorede begge mål, da de kæmpede tilbage for at vinde 2-1. Først kom en pænt lofted finish til at udligne, så en header for at vinde spillet. Scholes fodboldtrøjer børn spillede sammen med likesiddende af David Beckham og Nicky Butt som Alex Ferguson stolede på ungdommen - en beslutning, der skræmte parlamentsmedlemmet for Stoke North, Joan Walley, så meget, at hun klagede til fodboldligaen. Trioen fortsatte med at blive helte for den hele erobrende Treble-vindende side fem år senere.
Scholes blev en forenede legende, der spillede 713 gange i en en-klub karriere, der ikke sluttede, indtil han var 38. Han vandt 11 Premier League titler, tre FA Cups og to League Cups. Der var også to Champions League triumfer at nyde roma Fodboldtrøje den anden mod Chelsea i 2008, især sød, da han havde savnet finalen i den første succes mod Bayern München i 1999 ved suspension.
Du forfalder Rooney til at føle rost på hans første udseende efter at have slået en metatarsal for England i Euro 2004. Det ville have været forståeligt, hvis nerver blev bedre for teenageren på sin debut efter en 24 millioner pund til Manchester United.

ArnoldoRf maglie calcio a poco prezzo BernieceS
EllaODono maglie calcio poco prezzo PetraAkin
RonAdwol maglie calcio poco prezzo HelenaBer
JoesphSto fotbollströjor barn TiaraHoli
Cyrilryuw maglie del calcio CarolineW
AnnettaJa maglie del calcio Freddiemm

Tags: ,

Comments are closed.