Fred fodboldtrøjer JorgZale

fodboldtrøjer børnAllardyce, 60, ser sin kontrakt udløbe i sommer med både træneren og klubben, der ikke er forbudt, om udsigten til, at han fortsætter sin fireårige ansættelse i næste sæson.
West Ham vil spille deres sidste kamp i Premier League-sæsonen på Allardyces tidligere klub Newcastle på søndag, og hans planlagte møde med de blandede bestyrelsesmedlemmer David Sullivan og David Gold skal finde sted de følgende dage.
Allardyces position har været genstand for Fodboldtrøjer Børn meget spekulation i de seneste måneder på trods af at Hammers stadig er inde med en chance for at afslutte sæsonen i top halvdelen af ​​Premier League-bordet - og kvalificere sig til Europa League via deres fair play-rekord.
Men en runde med kun to sejre fra deres sidste 15 league-spil og fornyet kritik fra klubbenes fans af Allardyces taktik betyder, at sæsonen er sat til at slutte i anti-climatic mode.
Allardyce sagde i sidste uge, da han blev stillet Billige Fodboldtrøjer spørgsmålstegn ved sin fremtid: ‘Det vil altid blive afgjort i slutningen af ​​sæsonen. Uanset om jeg bliver eller går det, er det ikke blevet besluttet endnu.
Sam Allardyce tog ansvaret for West Ham United i 2011.
Napoli-chefen Rafa Benitez og Real Sociedad-manager David Moyes er blandt dem, der er knyttet til et skridt til West Ham, hvis Allaryce skal forlade.

PamPirkle magliette calcio BarbuiCm

YWZHorace maglietta calcio bambino JeanettBu

Tags: ,

Comments are closed.