Norine BradWebs

fotbollströjor barnRummenigge hade förklarat klubbens beslut under en presskonferens på lördag.
Akwa rallied tillbaka efter att ha gått bakom mot Nasarawa, som tog ledningen strax innan pausen genom Aminu Kadir. Ubong fredag ​​planerade emellertid tre minuter senare, innan tidigare junior international Christian Pyagbara gjorde vad som visade sig vara vinnaren strax efter omstarten. Akwa flytta in i andra platsen, medan Nasarawa släpper till nionde.
Mål i antingen hälften fotbollströjor barn från Abubakar Chindo och Wasiu Alalade överlämnade ABS en första seger i sju matcher mot Rangers, vars turbulenta säsong fortsatte när de slog in i nedrymmet. Rangers dämpades under spelets varaktighet; Chiamaka Madu saknar sitt bästa tillfälle i en en-mot-situation med målvakten Abdullahi Boje. Trots vinsten är ABS kvar i 18: e plats.
Ubah slängde bort en två-måls ledning mot Gombe som självkänsla tycktes bli bättre av det Nnewi-baserade laget under de senaste 30 fotbollströjor minuterna. Isaac Loute producerade två magiska ögonblick inom nio första halvtimme, med två fantastiska frisparkar från samma vinkel för att ge värdarna fördelen. Däremot visade den nedbrytningshotade Gombe lite kamp och tjänade en poäng som Sani Abbani och Austine Oladapo gjorde.
Floder spelade in sin största vinst och bästa säsongens prestanda när de dumpade Wikki Tourists.

Tags: ,

Comments are closed.