Eula billige fodboldtrøjer JaiStye

Håndhævelse blev udført, efter at Dwi gennemgik undersøgelse som en mistænkt for påstande om bestikkelse i forbindelse med udstedelse af pas med at nå ud og ringe visummetode.
KPK-talsmand Febri Diansyah sagde i en pressemeddelelse på sit kontor på fredag.
I mellemtiden taler Dwi Widodo ud af KPK-bygningen til Rutan Guntur siden kl. 17. 30. Uden at bruge en orange vest, var han tavs, da han blev bedt om kommentarer fra billige fodboldtrøjer journalister.
Dwi Widodos juridiske rådgiver, Yans Jailani, sagde, at tilbageholdelsen blev foretaget til efterforskning. Ifølge ham har hans klient gennemgået tre checks, før han blev anholdt.
Yan er imidlertid tilbageholdende med at kommentere sager, der sikrer kunderne. Herunder om kvittering af penge, der mistænkes for KPK-efterforskere. ‘Det er et spørgsmål om sag, for hvis det er fordi vi ved, at KPK har bevis, vil det nok blive leveret,’ sagde Yan.
KPK indstillede Republikken Indonesiens Indvandrings Attache Ambassade Malaysia Dwi Widodo som fodboldtrøjer en mistænkt den 7. februar. Dwi hævder angiveligt en bestikkelse på 1 mia. Rp i forbindelse med udstedelse af pas med at nå ud og ringe til visum.
For hans handlinger er Dwi mistænkt for at overtræde artikel 12, litra a eller artikel 12, underartikel b eller artikel 11 i lovnummer 31 år 1999 som ændret ved lov nr.

Tags: ,

Comments are closed.