Justine billige fodboldtrøjer GlenOCo

Manchester United er i færd med at forberede et forbedret bud på Thomas Muller, da Pedro fortsætter med at bevæge sig i langsomt tempo.
Rapporter i Tyskland torsdag viste, at Manchester United forbereder sig på at vende tilbage til Bayern München med et forbedret tilbud til Thomas Muller, da de byder på at tilføje en anden fremad til deres rækker, før sommeroverføringsvinduet lukker.
Den tyske avis Kicker hævder United er klar til at tilbyde den tyske international en lukrativ fem-årig fodboldtrøjer aftale, samtidig med at de hæver overførselsgebyret, som de oprindeligt var villige til at betale Bayern. Nyhederne kommer på en dag, hvor Premier League side syntes at lide et slag i deres forfølgelse af Barcelona fremad Pedro, med Barca-chefen Luis Enrique, der nægter spilleren, var på randen af ​​en exit.
United er klart desperat at tilføje en anden angriber, før overførselsvinduet lukker, med Pedro deres hovedmål. Formentlig er det i det mindste delvist fordi de føler, at han er den mest opnåelige, men Luis Enriques seneste bemærkninger fremhæver det fodboldtrøjer faktum, at begge klubber venter på spillerens beslutning. Med det er det fornuftigt, at Premier League side ville forfølge et alternativ - med Muller en dyr men måske endnu mere spændende mulighed. Det sidste, som Louis van Gaal vil have, er at komme tomhændet i september, og udforske andre mål, indtil man er underskrevet, giver mening - men Pedro forbliver sikkert den mest sandsynlige handel.

Tags: ,

Comments are closed.