Wilson billige fodboldtrøjer Madelai

Fortuna Dusseldorf træner Norbert Meier har fået en tillidstvotering forud for hans sides afgørende sidste dags møde med Hannover i morgen.
Uden en sejr i deres sidste 11 spil, hvor de kun har hentet tre point, finder Fortuna sig på punkter med Augsburg, der besætter tredje bund i bordet.
De risikerer endda automatisk nedrykning til anden division, hvis de taber i Niedersachsen, og både Augsburg og Hoffenheims resultater går ikke.
Men selvom de slutter i 16, fodboldtrøjer og står over for en play-off med Kaiserslautern for en kaj i topfly næste sesong, vil Meiers femårige regeringstid fortsætte, ifølge klubbens formand Paul Jager.
For at kunne forberede på den bedst mulige måde til morgendagens afgørende kamp tog Meier sit hold i flere dage i en kloster.
Indsatsene er ikke så høje for værterne, hvis håb om en tredje lige sæson i Europa blev afsluttet for flere uger siden.
Konstantin Rausch, som bliver medlem af Stuttgart om sommeren, siger, at han vil forlade at have fodboldtrøjer givet supporterne en anden sejr for at fejre.
Hannover er vært for Helsingborgs med Bundesliga side i god form både hjemme og i Europa.
Mirko Slomka s side er ubesejret i Europa League Group L med syv point fra tre kampe, mens de står sjette i Bundesliga efter sejr over Augsburg sidste gang ud arresteret en dårlig runde af to nederlag og uafgjort.

Tags: ,

Comments are closed.