Latrice Dominick

Den tidigare Tottenham Hotspur mannen hade sett sin 19: e minuters öppnare avbruten av Burak Yilmaz s 38-minuters straff.
Zhao Hejing skickades ut i 66: e minuten för Peking bara för att siffrorna skulle nivås nio minuter från den tid då Guangzhou-kaptenen Zheng Zhi avskedades.
Manuel Pellegrini s Hebei China Fortune gjorde en besvikelse när de hölls 0-0 av Henan Jianye medan Chongqing Lifan och Yanbian Funde spelade ut en poänglös rita.
Efter att ha vunnit en liga och cup dubbel i Italien med Juventus tidigare i år har Carlos Tevez just fotbollströjor uppnått samma prestation på Boca Juniors i Argentina.
Två inhemska ligan och koppen dubblar på ett kalenderår med olika klubbar är inte en prestation som många spelare kan skryta med - kanske ingen spelare alls. Det är fram till onsdagskvällen. Carlos Tevez kan ha blivit den första som klarar det som han har avkunnat en minnesvärd 2015 de senaste dagarna genom att hjälpa Boca Juniors över linjen att bli crowned den nya mästarna i Argentina och Copa Argentina, detta följer hans dubbla i Italien med Juventus tidigare i år.
I själva verket har Tevezs prestation överskuggats av en stor storm över domaren billiga fotbollströjor i Cordoba för onsdagskvällens cupfinal mot Rosario Central, vilket såg två snäva offsidebeslut på Boca’s väg - en diskutabel för att inte tillåta en central mål i första halvleken, en för att Andres Chavez skulle kunna lägga Boca 2-0 upp sent med ett mål som inte borde ha stått - och ett stort misstag att tilldela Boca ett straff för en olycka som begåtts långt utanför lådan, vilket Nicolas Lodeiro konverterade för att öppna poängen.

Tags: ,

Comments are closed.